Hankook Geleceğin Lojistik Taşıma Sistemi; Akıllı Lastik Hexonic

07-01-2021 15:54
Hankook Geleceğin Lojistik Taşıma Sistemi; Akıllı Lastik Hexonic

Teknolojisini ivme kazanan gelişimi, her alanda ve sektörde dudak uçuklatan yeniliklerin yaşanmasına sebep veriyor. Gelişen ve büyüyen teknolojinin hızına yetişmek hayliyle zor olurken, yeni nesil ürünlerde her anlamda insanların yararı ve konforu düşünülmekte!

İnsan yaşamını kolaylaştırmak adına yapılan atılımlar hız kesmezken, lastik üreticileri de boş durmayarak yeniliklerin nabzını tutmaya devam ediyor. Dünyanın en iyi lastik üreticilerinden biri olan Hankook, geleceği şekillendirecek yeni bir ürünle karşımızda. Geleceğin lojistik taşıma sistemini oluşturacağı düşünülen akıllı lastiği Hexonic’i yarattı.

Geleceğin otonom toplu taşıma araçları için tasarlanan Hexonic, en yüksek sürüş konforu lastikte yer alan yedi sensöre borçlu.

Hankook tarafından geliştirilen Hexonic isimli akıllı lastik, yolculara yüksek konfor sağlamak için yolu ve yol durumunu anlık olarak analiz edebiliyor.

Değişken türde olan Hexonic, tam otonom paylaşımlı otomobiller için özel üretildi. Kendi kendine şarj olma niteliğine sahip olacak bu ürün, yoğun şehir yaşamı ve trafiği düşünülerek sürücülere kolaylık sağlayacak. Entegre akıllı sensörleriyle yol bilgilerini algılayan lastikler, kendini teşhis etme yeteneğine kavuşacak. Elektro aktik palimer teknolojisiyle dişte drenajı ve viraj performansını maksimize eden sırt ve kanalları olan Hexonic, lastik üretiminde yeni bir devri başlatacak.

Otomobil ve lastikler ile ilgili en yeni haberlere ulaşmak için Siyah Halka’yı takipte kalmaya devam ediniz…

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.